Articole

COMUNICAT DE PRESA - Prezentare microbuz Ford

COMUNICAT DE PRESĂ

Microbuz pentru Centrul Comunitar Alpha

 

Beneficiarii Centrului Comunitar Alpha au la dispoziție începând de azi un microbuz dedicat care le asigură transportul la activitățile desfășurate sub coordonarea Fundației Transilvană Alpha. Noul mijloc de transport va deservi toate categoriile de beneficiari ai centrului comunitar: voluntari, cursanți sau persoane din medii defavorizate.

Microbuzul a fost achiziționat în cadrulproiectului ”Succes și Independență”, implementat cu sprijinul financiar al Programului RO10-CORAI, program finanţat de Granturile SEE 2009-2014 şi administrat de Fondul Român de Dezvoltare Socială.    Microbuzul marca Ford Tranzit  are o capacitate de transport de 17 locuri și permite deplasarea unui grup din clasele de formare profesională la locul de practică.

Vehiculul reprezintă pentru Fundația Transilvană Alpha o investiție pe termen lung. Acesta va asigura în mare măsură sustenabilitatea activităților prevăzute în proiectul ”Succes și Independență” și reprezintă, în egală măsură, un atu important în dezvoltarea serviciilor și activităților desfășurate în cadrul Centrului Comunitar în următorii ani.

DETALII DESPRE PROIECT:

Proiectul ”Succes și Independență” este derulat de Fundația Transilvană Alpha din Tîrgu-Mureș în calitate de promotor de proiect în perioada Martie 2015 – Aprilie 2016, având ca parteneri Asociația Divers și Fundația Buckner. Bugetul total al proiectului este de 1.823.605,34 lei. ”Succes și Independență” este un proiect finanțat cu sprijinul financiar al Programului RO10-CORAI, program finanţat de Granturile SEE 2009-2014 şi administrat de Fondul Român de Dezvoltare Socială.

 

Persoane de contact:

Banga Erzsebet - manager proiect, coordonator Program Atrium, 0728-928131

Emil Sabău - specialist PR, 0744-124779

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Parteneri

Asociatia DIVERS

Pagina web:
www.divers.org.ro

Fundatia Buckner

Pagina web:
www.buckner.ro